Huidvisie Eemnes

Huidverbetering

Om de huid weer vitaler, frisser en steviger te maken, verzorgen wij een behandelingen door middel van medical needling of medische peels.

De behandeling

Door middel van medical needling wordt over het te behandelen gebied een gelijkmatig patroon van gaatjes in de huid gemaakt. Dit gelijkmatige karakter is van belang om een mooi egaal resultaat te behalen.Deze kleine gaatjes genezen snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Er komt een natuurlijk wondgenezingsproces op gang waardoor de celdeling versneld en hierbij de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. De huid krijgt daardoor haar volle, vitale uitstraling weer terug. Tevens worden werkstoffen voor 80% meer door de huid opgenomen, waardoor je optimaal profijt hebt van uw productgebruik. 

Na een medical needling behandeling of medische peel kan enige zwelling en roodheid van de huid ontstaan die vrij snel weer verdwijnt. Huidvisie heeft voor na de behandeling ook speciale camouflage middelen zoals Lycogel, zodat u direct uw alledaagse dingen weer kunt oppakken.

Medical needling en medische peels zijn ook perfect inzetbaar bij:
- (Acne)litekens

- Grove poriën

- Rosacea

- Couperose

- Zonneschade