Huidvisie Eemnes

De praktijk

 

 

 

Welkom op de website van Huidvisie, een paramedische praktijk voor huid- en oedeemtherapie waar een compleet pakket van huidtherapeutische behandelingen wordt aangeboden.

 

Wij zijn een vernieuwende, gespecialiseerde zorgverlenende instelling met een locatie in het Gezondheidscentrum de Driesten in Eemnes. 

 

De huidtherapeuten die werkzaam zijn binnen Huidvisie zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (BIG- geregistreerd). Zij zijn afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en mogen de graad “Bachelor of Health” aan hun naam toevoegen.

 

Huidvisie staat voor goede service en een vriendelijke benadering. Voor, tijdens en na de behandeling.

 

Sinds januari 2011 is de praktijk Direct Toegankelijk. Dit betekent dat u zonder verwijsbriefje van de arts een afspraak bij ons kunt maken voor een intake-gesprek.  

Charlotte de Groot | Huidtherapeut/ eigenaresse

Al op zeer jonge leeftijd wist ik al dat ik graag in de gezondheidszorg wilde werken. Daarnaast was ik altijd al veel bezig met de huid en uiterlijke verzorging. Toen ik hoorde van de opleiding Huidtherapie, was de keuze voor mij niet moeilijk: “Ik wilde huidtherapeut worden”.

 

Als ik tijdens mijn opleiding vertelde over het beroep waarvoor ik studeerde, merkte ik dat veel mensen geen idee hadden van het bestaan van huidtherapeuten. “Dat is vast een soort schoonheidsspecialiste” hoorde ik dan veelal. Toen wist ik het zeker: ik moest de mensen om mij heen laten zien wat wij huidtherapeuten allemaal kunnen betekenen voor mensen met een huidaandoening en bovenal wilde ik ervoor zorgen dat huidtherapie veel meer onder de aandacht kwam, want dat verdient dit beroep.

 

In 2010 startte ik Huidvisie op, een vernieuwende en gespecialiseerde praktijk voor huidtherapie. In 2011 kreeg ik de kans om deze praktijk te vestigen in het nieuwe gezondheidscentrum De Driesten in Eemnes. Een gezondheidscentrum waar we nauw samenwerken met artsen, apotheek en andere zorgverleners.

 

Mijn liefde voor het vak groeit nog steeds. Na iedere vakantie of verlof, ben ik weer blij dat ik aan het werk mag. Het is een fantastisch gevoel als mensen de praktijk uitgaan met een grote zelfverzekerdheid en een huid waar zij van te voren nooit van durfden te dromen.

 

Ik richt me graag op de nieuwste behandeltechnieken. Daarnaast vind ik het uiterst belangrijk dat een patient zich op zijn of haar gemak voelt in de praktijk en juiste en eerlijke informatievoorlichting krijgt.

 

Ik hoop u graag een keer te mogen verwelkomen bij ons in de praktijk.