Huidvisie Eemnes

Camouflagetherapie

Littekens, spataderen, wijnvlekken en donkere of lichte vlekjes kunnen hinderlijk zijn. De huidtherapeut kan ze minder opvallend maken. Zo zijn er speciale camouflagemiddelen die u zelf kunt toepassen nadat het juiste product en de juiste kleur zijn bepaald. De camouflagecrème is waterbestendig en geeft niet af op kleding.

 

Behandeling

Voor het camoufleren van storende vlekjes of huidoneffenheden, maakt de huidtherapeut gebruik van een medisch camouflageproduct, Lycogel. 

 

De huidtherapeut beschikt over een groot aantal verschillende kleuren camouflage. Tijdens het eerste behandelconsult bepaalt de huidtherapeut de juiste kleur die precies met uw natuurlijke huidskleur overeenkomt. Vervolgens worden de gekozen producten worden voor u besteld.

 De huidtherapeut zal de techniek voordoen en tips geven zodat u zelf thuis het product op de juiste manier kunt aanbrengen op de momenten dat u dat wenst.

 

Wat kunt u verwachten?

Wanneer u voor camouflagetherapie kiest en het camouflageproduct op de juiste manier wordt aangebracht, is het mogelijk om oneffenheden en kleurverschillen van de huid betrouwbaar en waterproof te corrigeren.

 

De kracht achter camouflagetherapie is dat u zelf de keuze heeft wanneer u gecamoufleerd wilt zijn. Heeft u een avondje uit en wilt graag een mooiere, egalere teint dan is camouflagetherapie de juiste keuze. Daarentegen zijn er ook mensen die liever iedere dag het camouflageproduct wensen te gebruiken. Ook dan zijn de camouflageproducten die wij gebruiken een veilige en doelmatige keuze.

Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om de storende huidafwijkingen te laten behandelen in plaats van te camoufleren. Kijk voor meer uitleg bij "Verwijderen van huidonregelmatigheden". 

 

Vergoeding

Wanneer u aanvullend verzekerd bent worden acnebehandelingen (grotendeels) vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het aanvullende pakket. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u heeft.