Huidvisie Eemnes

Afspraak maken

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk via telefoonnummer: 035 531 46 49.

Soms is het, uit hygiënisch oogpunt tijdens behandelingen, niet mogelijk om de telefoon direct te beantwoorden. U kunt dan op het antwoordapparaat uw naam en telefoonnummer achterlaten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via ons emailadres: info@praktijkhuidvisie.nl. De huidtherapeut zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

 

Annuleren of wijzigen afspraak                                                

Verhindering van een afspraak dient u uiterlijk 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Wilt u een afspraak voor maandag afzeggen, dan dient u dit voor vrijdagmiddag 12.00 uur te doen. 

Bij niet tijdig afmelden zijn wij helaas genoodzaakt om 50% van het behandeltarief in rekening te brengen. Wij plannen graag tijd voor u in. Bij het tijdig annuleren van uw afspraak kunnen wij eventueel nog andere patiënten inplannen. 

 

Betaling                                                 

Na de behandeling krijgt u  van ons een factuur. U kunt deze factuur direct per pinbetaling voldoen. U kunt zelf de factuur indienen bij uw zorgverzekeraar indien uw behandeling in aanmerking komt voor vergoeding. 

Bij een aanvullende verzekering is het mogelijk dat u behandelingen (gedeeltelijk) vergoed krijgt. De huidtherapeut kan u een indicatie geven van uw vergoeding. Aangezien de vergoedingen op dit moment erg aan verandering onderhevig zijn, adviseren wij u zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft. Ook kan uw zorgverzekeraar vertellen of u een verwijsbrief van uw huisarts of specialist nodig heeft om in aanmerking te komen voor vergoeding. 

 

Directe toegankelijkheid                                        

Sinds januari 2011 is de praktijk direct toegankelijk. Dit betekent dat u zonder verwijsbrief van de huisarts of medisch specialist een afspraak bij ons kunt maken voor een intake-gesprek. Mocht er aanleiding zijn, zal de huidtherapeut u alsnog doorverwijzen naar de huisarts voor nader onderzoek.

Komt u voor oedeemtherapie of het aanmeten van medische steunkousen, is een verwijzing vooraf wel noodzakelijk.